Noutati Imobiliare

Timișoara Plaza Residence: Casă în oraș, la un preț accesibil

scris de hitchmosher

13 mai 2015

TimisoaraPlazaResidenceCasele în oraș au prețuri de vânzare ridicate, în comparație cu cele nou construite în localitățile limitrofe. Datorită acestei diferențe de preț, mulți dintre cei care își doresc să locuiască în oraș s-au orientat către aceste oferte, mai avantajoase din perspectiva prețului. Există, bineînțeles, și excepții, iar Timișoara Plaza Residence este una dintre acestea. Noul ansamblu rezidențial este una dintre puținele opțiuni care poate determina cumpărătorul să se abată de la regula generală a migrației din oraș către localitățile limitrofe.

Timișoara Plaza Residence propune un concept interesant de 12 (douăsprezece) case înșiruite, poziționate astfel încât să creeze un efect vizual uniform, un design plăcut și o armonizare a spațiului exterior cu suprafețele construite. Un alt aspect care oferă unicitate acestui concept rezidențial este siguranța pe care o propune. Complexul este îngrădit, iar accesul în zona rezidențială este controlat. Astfel, persoanele străine nu vor putea perturba liniștea locatarilor Timișoara Plaza Residence, iar traficul auto va fi restricționat, ceea ce oferă copiilor un spațiu de joacă sigur pe terenul din fața caselor.

Siguranța este unul dintre principalele atuuri ale complexului rezidențial, pe lângă poziționarea într-o zonă liniștită a Timișoarei, cu un acces facil către centrul orașului. În zonă circulă și mijloace de transport în comun, ceea ce reprezintă un avantaj specific locuințelor din oraș. Locatarii Timișoara Plaza Residence nu vor fi dependenți de mașină, ei vor putea ajunge în locațiile de interes fie cu mijloacele de transport în comun, fie cu bicicleta.

Spațiul interior al caselor este compartimentat astfel încât să ofere un confort ideal pentru întreaga familie. Ergonomia interioară a caselor armonizează nevoia de intimitate a fiecărui membru al familiei cu spațiile comune, în care familia se reunește pentru momentele petrecute împreună. Finisajele interioare de calitate vin să completeze argumentele în favoarea achiziției unei case în ansamblul rezidențial Timișoara Plaza Residence.

Locuințele din cadrul ansamblului Timișoara Plaza Residence au tipologia P+M, cu o suprafața utilă de 110 mp şi teren în suprafață de 240 mp, fiecare dintre acestea beneficiind de loc de parcare.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii