Noutati Imobiliare

Achiziționează viitorul apartament prin rate direct la dezvoltator

scris de hitchmosher

Dacă ai decis că este momentul ideal pentru achiziționarea unei noi locuințe, îți recomandăm să studiezi cu atenție ofertele de pe piața imobiliară și să le alegi pe cele care îți pun la dispoziție diverse modalități de plată pentru apartamentul mult visat.

De aceea, dacă locuiești în Timișoara este bine să știi că în cadrul complexului rezidențial Adora Forest a fost introdus sistemul de plată prin rate la dezvoltator. Acesta îți oferă o nouă posibilitate de a achiziționa apartamentul mult visat, în cazul în care nu dispui de  fonduri suficiente pentru a plăti prețul integral, dar nici nu vrei să faci credit la bancă sau prin programul Prima Casă.

Sistemul de plată prin rate la dezvoltator este unul flexibil și presupune plata unui avans de numai 30% din prețul apartamentului, pe o perioadă de maxim 6 ani.

Vânzările merg foarte bine, Timişoara este un centru economic preferat de foarte mulţi investitori care creează noi locuri de muncă bine plătite. Suntem convinşi că noua opţiune de achiziţie, prin rate la dezvoltator, va da un nou impuls vânzărilor”, a declarat Mihaela Matei, reprezentant de vânzări în cadrul Hitch&Mosher, pentru Profit.ro.

Ansamblul rezidențial Adora Forest reprezintă opțiunea modernă și occidentală de a locui, bucurându-se de o poziționare optimă, în vecinătatea Pădurii Verzi din Timișoara. În cadrul complexului mai sunt disponibile apartamente cu 2 camere și 3 camere, cu vedere spre oraș sau spre Pădurea Verde. În plus, poți beneficia de terasă sau grădină, dar și de o cameră extra pentru nevoile sau hobby-urile tale.

 

 

 

Articole asemanatoare

M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș...

Joi, 13 august 2020, a avut loc deschiderea galeriei comerciale M. City din Moșnița Nouă, județul Timiș. Dezvoltat de Dimitrie Popovici - antreprenor local, cu un palmares notabil și în dezvoltarea de proiecte rez...

Mai multe detalii

Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora...

Danya Cebus, dezvoltatorul celui de-al treilea bloc Adora Forest, a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a treia faze a complexului reziden...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat vânzarea a două suprafețe de teren achiz...

Hitch&Mosher Real Estate este încântată să anunțe încheierea, cu succes, a procesului de tranzacționare a suprafețelor de teren, din Timișoara, către dezvoltatorul Oasis Consulting, pentru edificarea proiec...

Mai multe detalii