Investitii

Cum stimulează agențiile imobiliare apetitul investitorilor?

scris de hitchmosher

19 iunie 2014

campO agenție imobiliară, odată ce se stabilizează pe piață și-a construit credibilitate și expertiză, poate să contribuie la atragerea de investiții în ariile geografice în care acționează. Extinderea activităților de la segmentul rezidențial la cel al investițiilor, prin oferirea unor servicii complete de management și de operațiuni specifice susținerii logistice a demersurilor investitorilor de a găsi active importante în zonă.

Susținerea pe care o oferim investitorilor interesați de achiziționarea de active în zonă, se concentrează, în special, pe sectorul agricol. Ne axăm pe construcția unei relații durabile cu investitorii deoarece suntem convinși că un capital de încredere construit odată cu dezvoltarea unei relații durabile va deschide oportunități interesante, nu doar pentru agenție, investitor ci și pentru economia regiunii în care se realizează investiția.

Pentru a ne îndeplini acest obiectiv, ne bazăm pe o cunoaștere în profunzime a climatului economic în care promovăm investiții, dar și perspectivele de dezvoltare pe care le prezintă. O prezentare coerentă a perspectivelor de dezvoltare, susținută de un set de argumente concrete bazate pe cifre și analize clare care să-i ofere investitorului o imagine cât mai clară asupra profitabilității potențiale a investiției sale.

Sectorul agricol, principalul sector în care activăm pentru atragerea de investitori este unul destul de dificil din perspectiva sumelor foarte mari pe care investitorul trebuie să le implice în demersul său, dar și termenele lungi în care investiția va ajunge să devină profitabilă. La toate aceste dificultăți, intervine și riscul, dar acesta poate fi acoperit cu o serie de variante de asigurare. Argumentul care vine să susțină demersul investițional în sectorul agricol îl reprezintă stabilitatea acestui domeniu și cererea în permanentă creștere pentru produsele sectorului agricol.

Dacă ar fi reducem la absurd setul de argumente care susțin siguranța investițiilor în agricultură, ne putem reduce la nevoile de bază ale omului, respectiv cele de hrană. Cu o populația în creștere, este foarte puțin probabil ca o afacere în agricultură a cărui inițiator este dispus să aloce acestui demers sume care să-l susțină pe o perioadă de câțiva ani, profitul va crește treptat la fiecare recoltă, odată cu amortizarea investițiilor inițiale.

Articole asemanatoare

5 elemente-cheie la care să fim atenți când achiziționăm o locuin...

Achiziționarea unei locuințe este un pas important pentru majoritatea persoanelor, reprezentând o decizie cu impact pe termen lung și care necesită investirea unei sume de bani considerabile.  Tocmai din aceste ...

Mai multe detalii

Legea dării în plată...

Legea dării în plată a fost adoptată pentru a veni în ajutorul persoanelor care au achiziționat o locuință prin intermediul unui credit bancar și care ajung în incapacitatea de a continua plata împrumutulu...

Mai multe detalii

Centrele de date, o investiție profitabilă în sectorul comercial...

Evoluția foarte rapidă a facilităților IT în segmentul business a dus la o diversificare a oportunităților de investiții cu o nișă extrem de interesantă și profitabilă. Dacă spațiile de birouri rămân în...

Mai multe detalii