Noutati Imobiliare

Hitch&Mosher, cel mai puternic brand din Timișoara

scris de Adelina Toader

17 aprilie 2017

Hitch&Mosher s-a numărat printre câștigătorii celei de-a II-a ediții a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, primind premiul pentru Cel mai puternic brand din Timișoara, pentru al doilea an consecutiv. Premiile s-au decernat în 24.03.2017, la Hotel Hilton, în București, unde au participat cele mai importante agenții imobiliare din ţară, iar agenția noastră a fost reprezentată de către Simona şi Marius Şchiopotă, Managing Partners Hitch&Mosher.

Hitch&Mosher se diferențiază pe piața de real estate prin: oferta calitativă de servicii complete de consultanță, orientarea consultanților pe rezultate și pe satisfacerea nevoilor clienților, dar și prin implicarea echipei, cu succes, în realizarea proiectelor sustenabile și îndeplinirea obiectivelor anuale. De asemenea, în ultimii doi ani, ne-am axat pe serviciul de reprezentare exclusivă, pe gestionarea proiectelor rezidenţiale de amploare (Uranus Plaza şi Adora Forest), precum şi pe dezvoltarea de strategii personalizate de promovare, marketing şi vânzări pentru proprietăţile gestionate în sistem exclusiv.

Criteriile care au stat la baza selecției companiei Hitch&Mosher ca fiind cel mai puternic brand din Timișoara, au constat în: investiția financiară în campanii de promovare pentru a spori vizibilitatea brandului Hitch&Mosher, dar și de a face cunoscute serviciile oferite de agenție, diversitatea canalelor de promovare folosite, dar și aparițiile numeroase din presă, în 2016, precum și articolele cu conţinut valoros şi de interes pentru comunitatea imobiliară, publicate pe blogul companiei.

Însă, investiția cea mai importantă a fost direcționată spre echipa noastră, deoarece competența resursei umane este un factor esențial în domeniul nostru de activitate și pe care punem accent. În acest sens, anul 2016 a fost marcat de participările echipei de consultanți la diverse evenimente profesionale, conferințe și workshop-uri specifice, organizate de CPI Național, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, companii și antreprenori de succes, pentru a fi la curent și cu tendințele din domeniile conexe: arhitectură, construcții, design și amenajări interioare.

Anul acesta a debutat în forță, din acest punct de vedere, deoarece, o parte semnificativă a echipei a participat în 23 și 24 martie la cea de-a doua ediție a evenimentului CPI Național 2017, la conferințele și workshopurile din program. Colegii noştri au putut alege din cele cinci workshop-uri susținute de specialiști în domeniu precum: Cum să convingi în business (Călin Iepure), Comunicarea în abordarea clienților (Alexandru Ionescu), Elemente cheie în legislația imobiliară (Simona Chirică), Principiile esențiale ale oamenilor eficienți (Mihai Măreșescu) şi Personal branding în real estate (Robert Iancu). În plus, echipa a putut face schimb de bune practici cu alte câteva sute de participanți la eveniment.

Pentru că satisfacerea nevoii educaționale și culturale în comunitatea timișeană este importantă pentru noi, anul trecut am sprijinit organizarea unor evenimente locale, printre care menționăm: Festivalul Internaţional de Literatură Timişoara (ediţia 2016), precum şi Concursul Muzical „Lions European Musical Competition”. În plus, activităţile de CSR au devenit o prioritate pentru noi, ne implicăm în proiectele în care credem şi depunem toate eforturile necesare pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare este unicul eveniment destinat industriei de real estate, la nivel național, organizat de către Comunitatea Profesioniștilor în Imobiliare și imobiliare.ro. Necesitatea acestui eveniment vine din dorința comunității profesioniștilor în imobiliare de a susține și de a promova valori esențiale precum: etică, colaborare, gândire strategică şi investiţie continuă în dezvoltarea personală şi profesională. Sloganul evenimentului, „The power of You – The power of ALL”, a întrunit toate valorile promovate, punând accentul pe conceptul de unitate.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a cuprins traininguri și workshopuri susținute de către experți din domeniul de real estate și s-a încheiat cu Gala de decernare a premiilor pentru cele mai bune agenții imobiliare şi cele mai bune proiecte rezidenţiale, la nivel național.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii