Aparitii in presa / aparitii media, Noutati Imobiliare

Hitch&Mosher si Vox Vertical Village premiate la Gala Profesionistilor in Imobiliare

scris de hitchmosher

27 martie 2019

Profesionistii in imobiliare si publicul au votat: Cel mai bun concept este proiectul Vox Vertical Village din Timisoara

TIMISOARA. Aproape 200 de profesionisti in imobiliare s-au reunit la cea mai importanta gala din domeniu, Gala Profesionistilor in Imobiliare, care s-a desfasurat la Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute.

Doua jurii formate din specialisti in domeniu si din membri ai echipei Imobiliare.ro au analizat si punctat candidaturile inscrise in concurs, apoi au ales finalistii. Votul publicului a fost introdus pentru prima oara la aceasta editie a galei si a ajutat la desemnarea invingatorilor.

Sunt cele mai ravnite premii din real estate-ul romanesc, un fel de „Oscaruri” romanesti in domeniu, iar Vox Vertical Village, proiectul de la Timisoara, se numara printre laureati.

Timisoara a adus chiar doua premii acasa, pe langa „Cel mai bun concept nou in 2018” pentru Vox Vertical Village, in cadrul Galei Profesionistilor in Imobiliare a fost premiat si Hitch&Mosher, partenerul exclusiv in vanzari al Vox Vertical Village a luat premiul pentru „Cel mai puternic brand local 2018 Timisoara”.

Vox Vertical Village aduce in Timisoara o premiera nationala in domeniul rezidential. Locuintele sunt asezate pe zece nivele, intr-un mod ingenios, pentru ca nu se suprapun perfect, astfel incat se bucura de spatiu, lumina si verdeata si nu au mai mult de un perete comun cu vecinul.

Sunt disponibile 120 de astfel de locuinte si sase penthouse-uri in adevaratul sens al cuvantului.

Cea mai mare terasa are 201 metri patrati, iar cea mai mica 18 metri patrati. In total vor fi 7.000 de metri patrati de spatii verzi si 6.000 de metri patrati de zone comune interioare in primul ”orasel vertical” din Timisoara.

Vox Vertical Village va pune la dispozitia viitorilor locatari o serie intreaga de facilitati, printre care un atrium generos cu un grad ridicat de iluminare naturala, care va creste interactiunea din cadrul comunitatii, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata.

Vestile bune pentru VOX nu se opresc aici. Si Vox Technology Park, cel mai inovativ proiect office din vestul tarii, a obtinut un important premiu pentru arhitectura. Astfel, Cladirea de birouri Vox Technology Park a fost desemnata castigatoarea premiului BIG SEE ARCHITECTURE 2019.

Articol preluat de opiniatimisoarei.ro

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii