Noutati Imobiliare

Hitch&Mosher a intermediat vânzarea a două suprafețe de teren achiziționate de Oasis Retail&Development Consulting pentru edificarea proiectului comercial și retail – Prima Shops, în Timișoara

scris de Adelina Toader

Hitch&Mosher Real Estate este încântată să anunțe încheierea, cu succes, a procesului de tranzacționare a suprafețelor de teren, din Timișoara, către dezvoltatorul Oasis Consulting, pentru edificarea proiectului comercial și de retail, sub brandul propriu, Prima Shops.

Dezvoltatorul va demara construcția primului său proiect imobiliar din Timișoara la începutul anului viitor. Pe lângă un magazin de tip hipermarket, parcul va cuprinde și o galerie de aproximativ 10.000 mp. Oasis Retail&Development Consulting dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center, deținând în portofoliu parcuri de retail și centre comerciale în Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci, Mangalia, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea.

Hitch&Mosher a asigurat consultanța și a intermediat vânzarea a două dintre cele trei suprafețe de teren, achiziționate de către Oasis, cu suprafața totală de peste 23.000 metri pătrați. Terenurile sunt localizate pe bulevardul Stan Vidrighin, între străzile Constructorilor și Chimiștilor, ajungând, cu cel de-al treilea, la un bilanț total de suprafață de peste 5 hectare și conferă posibilitatea edificării unui proiect echilibrat, care va modifica țesutul urban al zonei în discuție.

„Suntem onorați că am avut oportunitatea de a oferi consultanță dezvoltatorului Oasis Consulting și de a intermedia vânzarea acestor terenuri. Nu este doar o tranzacție importantă pentru compania noastră, ci și pentru Timișoara. Ne bucură faptul că tot mai mulți dezvoltatori de prestigiu aleg să investească în orașul nostru, iar noi, ca și agenție, suntem deschiși către astfel de colaborări”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher.

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere și consultanță pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, în 2019 fiind desemnată drept „Cel mai puternic brand din Timișoara”, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

Articole asemanatoare

Hitch&Mosher si Vox Vertical Village premiate la Gala Profesionistilor...

Profesionistii in imobiliare si publicul au votat: Cel mai bun concept este proiectul Vox Vertical Village din Timisoara TIMISOARA. Aproape 200 de profesionisti in imobiliare s-au reunit la cea mai importanta gala din...

Mai multe detalii

Proiectul rezidențial Vox Vertical Village desemnat în exclusivitate...

Timișoara, 18 ianuarie 2019: Singurul ”oraș vertical” din România, Vox Vertical Village a fost desemnat în exclusivitate către agenția de brokeraj imobiliar Hitch&Mosher, lider pe piața de vest în interme...

Mai multe detalii

Campeador Residence - un nou proiect rezidențial în zona de Nord a T...

Campeador Residence Timișoara este un proiect imobiliar dezvoltat de către Campeador Group, situat pe Calea Torontalului, al cărui termen de finalizare este în prima jumătate a anului 2019. Ansamblul va oferi peste ...

Mai multe detalii