Noutati Imobiliare

Hitch&Mosher a intermediat vânzarea a două suprafețe de teren achiziționate de Oasis Retail&Development Consulting pentru edificarea proiectului comercial și retail – Prima Shops, în Timișoara

scris de Adelina Toader

26 august 2019

Hitch&Mosher Real Estate este încântată să anunțe încheierea, cu succes, a procesului de tranzacționare a suprafețelor de teren, din Timișoara, către dezvoltatorul Oasis Consulting, pentru edificarea proiectului comercial și de retail, sub brandul propriu, Prima Shops.

Dezvoltatorul va demara construcția primului său proiect imobiliar din Timișoara la începutul anului viitor. Pe lângă un magazin de tip hipermarket, parcul va cuprinde și o galerie de aproximativ 10.000 mp. Oasis Retail&Development Consulting dezvoltă proiecte sub brandurile Prima Shops și Family Center, deținând în portofoliu parcuri de retail și centre comerciale în Oradea, Roman, Reghin, Făgăraș, Tecuci, Mangalia, Giurgiu și Râmnicu Vâlcea.

Hitch&Mosher a asigurat consultanța și a intermediat vânzarea a două dintre cele trei suprafețe de teren, achiziționate de către Oasis, cu suprafața totală de peste 23.000 metri pătrați. Terenurile sunt localizate pe bulevardul Stan Vidrighin, între străzile Constructorilor și Chimiștilor, ajungând, cu cel de-al treilea, la un bilanț total de suprafață de peste 5 hectare și conferă posibilitatea edificării unui proiect echilibrat, care va modifica țesutul urban al zonei în discuție.

„Suntem onorați că am avut oportunitatea de a oferi consultanță dezvoltatorului Oasis Consulting și de a intermedia vânzarea acestor terenuri. Nu este doar o tranzacție importantă pentru compania noastră, ci și pentru Timișoara. Ne bucură faptul că tot mai mulți dezvoltatori de prestigiu aleg să investească în orașul nostru, iar noi, ca și agenție, suntem deschiși către astfel de colaborări”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher.

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere și consultanță pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, în 2019 fiind desemnată drept „Cel mai puternic brand din Timișoara”, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii