Noutati Imobiliare

Uranus Plaza, un proiect imobiliar pentru cumpărătorii anului 2015

scris de hitchmosher

17 martie 2015

uranus-plaza-timisoaraUranus Plaza este unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare, cu destinație mixtă rezidențială și comercială, care se află în portofoliul agenției noastre. Proiectul beneficiază de consultanți dedicați din cadrul companiei noastre, care vor oferi cumpărătorilor asistență completă în toate etapele procesului de achiziție. Proiectul imobiliar – aflat în stadiu de construcție, propune viitorilor locatari o serie de avantaje competitive, care îl transformă într-o alternativă care merită luată în considerare de către cei care plănuiesc achiziția unei locuințe în 2015.

Avantajele pe care le prezintă proiectul sunt conferite atât prin caracteristicile tehnice și de confort gândite și implementate în cadrul ansamblului Uranus Plaza, cât și din perspectiva avantajelor cartierului în care se regăsește.

Cartierul
Proiectul Uranus Plaza este amplasat în partea de sud a orașului, respectiv în cartierul Soarelui, unde s-au făcut o serie de investiții în ultimii ani, în direcția amenajării și optimizării spațiului urban. Cartierul este bine legat de partea centrală a orașului, dar și de alte cartiere, printr-o rețea de transport în comun fiabilă, ceea ce face deplasarea ușoară, nefiind neapărată nevoie de utilizarea autoturismului personal pentru a ajunge în zona centrală. Mai mult, sunt disponibile în zonă facilități de servicii medicale, în apropierea ansamblului rezidențial aflându-se și cel mai mare spital din zona de vest a țării. În cartierul Soarelui sunt și unități de învățământ pentru ciclul primar și gimnazial, ceea ce constituie un argument important pentru familiile cu copii.

Caracteristici tehnice și de confort
Apartamentele și spațiile comerciale din cadrul proiectului beneficiază de finisaje de calitate, ceea ce presupune utilizarea spațiului pentru perioade îndelungate, fără intervenții la retușarea elementelor proprii finisajelor. De asemenea, instalațiile sanitare și electrice sunt realizate profesional, astfel încât să asigure o funcționare optimă în vederea menținerii unor standarde înalte de confort pentru locatari. Spațiile rezidențiale din cadrul Uranus Plaza sunt predate la cheie, noii locatari având doar grijile legate de instalare și mobilare a noii locuințe conform preferințelor și nevoilor personale.

Uranus Plaza este o alternativă rezidențială și comercială interesantă pentru zona Soarelui, care aduce un suflu nou în ofertele imobiliare din cartier și nu numai. Ansamblul rezidențial Uranus Plaza este format din două clădiri de șapte, respectiv douăsprezece etaje, dispuse pe un lot de teren cu o suprafață de 7.400 de metri pătrați. Viitorii locatari ai Uranus Plaza vor putea opta pentru una dintre variantele de apartamente disponibile, respectiv cu una, două sau trei camere.

Apartamentele propun și o serie de avantaje opționale, care au ca scop îmbunătățirea standardelor de viață ale locatarilor. Astfel, ansamblul rezidențial pune la dispoziția clienților potențiali 217 locuri de parcare subterane și supraterane. De asemenea, viitorii membri ai comunității Uranus Plaza vor putea opta pentru una dintre cele 82 de boxe disponibile.

Pentru detalii suplimentare sau pentru vizionări ale spațiilor rezidențiale și comerciale propuse de proiect, echipa de consultanți dedicați vă așteaptă în cadrul biroului de vânzari aflat în cadrul Ansamblului Rezidențial Uranus Plaza sau ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Persoane de contact:

ADORIA DOBRESCU
Tel: 0741240401

ADRIAN CHELARU
Tel: 0758013885

VIOREL COTIGA
Tel: 0741240404

ADELINA TOADER
Tel: 0758013884
office@hitchmosher.ro

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii