Ansambluri Rezidențiale

Vox Vertical Village

REDEFINIM STILUL DE VIAŢĂ URBAN! Un concept în premieră pe piața rezidențială din România, Vox Vertical Village este primul "oraș pe verticală" dezvoltat la nivel național. Ansamblul va reuni 120 de locuinţe într-o clădire cu 10 nivele şi va presu[...]

Vezi toate proprietățile (19)
Adora Forest

Standard de viaţă ridicat, în inima verde a Timişoarei! Însumând 115 apartamente, construite la standarde occidentale, cu spaţii extra şi finisaje de cea mai bună calitate, cea de-a doua clădire din ansamblul Adora Forest este organizată într-un [...]

Vezi toate proprietățile (10)

Trimite proprietatea ta

Aveți o proprietate și sunteți în căutarea unui agent imobiliar care să vă reprezinte? Vă invităm să ne contactați și în cel mai scurt timp posibil un agent va lua legătura cu Dumneavoastră pentru a stabili o întâlnire.

Formular adăugare
Contact

Contactează Hitch&Mosher

Vrei ca de proprietatea ta imobiliară să se ocupe cea mai profesionistă companie imobiliară din Timișoara? Sau dorești informatii despre o anumită proprietate? Așteptăm cu interes doleanțele tale.

Conteactează-ne
Contact

Servicii Hitch&Mosher

Agenția noastră oferă consultanță de peste 10 ani, încununați de succes, în domeniul imobiliar. Doar în ultimul an am intermediat peste 3000 de unități imobiliare.

Mai multe detalii

Ultimele noutăți

Newsletter

Înscrie-te la newsletter-ul nostru săptămânal pentru a primi cele mai noi oferte imobiliare.