Hitch&Mosher a intermediat vânzarea clădirilor de birouri Silver Business Center și Olimpia Business Center din Cluj-Napoca, reprezentând clientul cumpărător

Hitch&Mosher Real Estate este bucuroasă și mândră să anunțe încheierea procesului de tranzacționare a celor două clădiri de birouri, din Cluj – Napoca – Silver Business Center și Olimpia Business Center – către unul dintre clienții săi de portofoliu, din Elveția. Hitch&Mosher a reprezentat și consiliat cumpărătorul, colaborând, pe plan local, cu domnul Șimon Cristian.
Olimpia Business Center, deținătoare a certificării “Green Building” conferită de către organismul internațional BREEAM din Marea Britanie, a fost inaugurată în luna martie 2006, ca prima clădire de birouri clasa A din Cluj-Napoca. Silver Business Center (SBC) este o clădire de birouri modernă, dezvoltată în conformitate cu standardele ridicate pentru clădiri de birouri (BOMA) și proiectată special pentru a oferi chiriașilor săi servicii complete, de calitate. Clădirile găzduiesc companii de renume pe plan național și internațional, demonstrând abilitatea de a oferi unele dintre cele mai moderne și confortabile spații de birouri din Cluj-Napoca.

„Vânzarea celor două clădiri de birouri demonstrează, dacă mai era necesar, ponderea semnificativă a segmentului office pe piața investițiilor în real estate. Suntem, bineînțeles, bucuroși pentru că am reușit vânzarea clădirilor Silver Business Center și Olimpia Business Center, din Cluj-Napoca, dovedind, încă o dată, profesionalismul companiei noastre”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher.

 

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere și consultanță pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.
Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, în 2019 fiind desemnată drept „Cel mai puternic brand din Timișoara”, pentru al treilea an consecutiv, în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.