Hitch&Mosher si Vox Vertical Village premiate la Gala Profesionistilor in Imobiliare

Timisoara a adus chiar doua premii acasa, pe langa „Cel mai bun concept nou in 2018” pentru Vox Vertical Village, in cadrul Galei Profesionistilor in Imobiliare a fost premiat si Hitch&Mosher, partenerul exclusiv in vanzari al Vox Vertical Village a luat premiul pentru „Cel mai puternic brand local 2018 Timisoara”.

 

Proiectul rezidențial Vox Vertical Village desemnat în exclusivitate către Hitch&Mosher

Timișoara, 18 ianuarie 2019: Singurul ”oraș vertical” din România, Vox Vertical Village a fost desemnat în exclusivitate către agenția de brokeraj imobiliar Hitch&Mosher, lider pe piața de vest în intermediere și consultanță în real estate.

 

2018 vs 2019: Record așteptat în statisticile oficiale din primăvara viitoare. Simona Șchiopotă, Hitch&Mosher: Nu avem semnale care să indice o criză în următorii trei ani

Anul 2019 va fi unul excelent pentru cei pregătiți să reușească pe piața imobiliară, aceasta fiind una activă, cu lichiditate suficientă, ce atrage investitori ce doresc să facă achiziții țintind randamente bune. Aflăm mai multe detalii despre trendurile apărute în 2018 și despre un posibil record al numărului de contracte de vânzare anticipat pentru primăvara anului viitor, de la Simona Șchiopotă,
Managing Partner al agenției imobiliare Hitch&Mosher din Timișoara.

 

Campeador Residence – un nou proiect rezidențial în zona de Nord a Timișoarei, dezvoltat de Campeador Group și vândut în exclusivitate de Hitch&Mosher

Campeador Residence Timișoara este un proiect imobiliar dezvoltat de către Campeador Group, situat pe Calea Torontalului, al cărui termen de finalizare este în prima jumătate a anului 2019.

 

Femei de succes în Imobiliare: Conduce propria firmă și se ghidează după motto-ul „Creșterea și confortul nu pot coexista”

Simona Șchiopotă a fondat, alături de soțul său, ceea ce avea să devină una dintre cele mai cunoscute agenții imobiliare din Timișoara: Hitch & Mosher. Ea este Managing Partner în cadrul companiei și a acumulat (până acum) o experiență de 12 ani în imobiliare.

 

Tagor a început lucrările pentru a doua fază a complexului Adora Forest din Timișoara

Adora Forest este un complex rezidențial care include 13 blocuri cu peste 1.100 de apartamente, localizate în nord-estul Timișoarei, în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

 

Case. Vile. Tranzacționarea în regim exclusiv a proprietăților. Interviu cu Adoria Albu, consultant premium Hitch&Mosher

Provocarea cea mai des întâlnită vine odată cu discrepanța dintre cerințele numeroase ale clienților și configurarea unui buget limitat, necesar efectuării tranzacției. În aceste situații, noi, în calitate de consultanți, trebuie să identificăm zona de compromis la care părțile sunt dispuse să ajungă, pentru a realiza tranzacția. Fiecare tranzacție are particularitățile ei și, din toate cele în care am fost implicată, am avut foarte multe de învățat.

 

Interviu cu Marian Guță, consultant de vânzări Adora Forest, cu privire la avantajele colaborării cu o agenție imobiliară și despre oportunitățile investiționale în proiect

Marian Guță, consultant de vânzări al proiectului Adora Forest, ne-a împărtășit câteva detalii despre profesia sa, despre trendul pieței imobiliare din Timișoara, despre beneficiile colaborării cu o agenție de profil, dar și despre faza a II-a a proiectului.

 

Interviu cu Mihaela Matei, consultant imobiliar Hitch & Mosher și reprezentant de vânzări Adora Forest

În contextul lansării fazei a II-a a proiectului Adora Forest, ne-am întâlnit cu Mihaela Matei și cu Marian Guță, echipa de consultanță imobiliară și vânzări a proiectului; aceștia și-au făcut timp să ne răspundă la câteva întrebări legate de domeniul de activitate, dar și despre evoluția proiectului din Timișoara. Am dorit să surprindem cât mai multe detalii în aceste interviuri, așa că le vom reda în două articole distincte. Vom începe cu Mihaela Matei.

 

Hitch&Mosher, cel mai puternic brand din Timișoara

Hitch&Mosher s-a numărat printre câștigătorii celei de-a II-a ediții a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, primind premiul pentru Cel mai puternic brand din Timișoara, pentru al doilea an consecutiv.